Lyxiga presenter och julklappar!

Ja, vad gör man om man ska ge bort en lite dyrare present till någon som redan har en Ipad? Då lyxar man till det med något speciellt, något som man inte springer å köper bara för att man har pengar på banken — nämligen något annorlunda – förslagsvis i form av en upplevelse men det är inte tvunget. Kolla in de här presenterna och julklapparna: Den som blir besviken ska, enligt mig, aldrig mer får en julklapp eller present :)

Varning: Inget för priskänsliga, åtminstone inte i toppen av inlägget :)

Skämt å sido är det här perfekta presenter och julklappar om man går ihop ett gäng. Fungerar också bra som bröllopspresenter och dylik.

F1-paket 2

Ett helt dagsprogram med svenske Formel 1-föraren Johan Rajamäki som instruktör ger dig ett fantastiskt Formel 1-äventyr. Du får ordentlig övning i både teori och praktik.

F1-paket 1

F1-paket 1

Förverkliga din livsdröm och kör en Formel 1-bil! Försök att slå Niki Laudas banrekord på Skandinaviens enda bana byggd för Formel 1.

Provflyg en helikopter

Provflyg en helikopter

Du får flyga i en träningshelikopter med dubbelkommando. I luften får du överta kontrollen och flyga helikoptern själv under uppsikt av piloten.

Provflyg för 2

Provflyg för 2

Du och en vän har möjligheten att under en flygtur själva få sköta spakarna i ett flygplan. Provflyg är en lektion i ett lätt flygplan med dubbelkommando och en instruktör vid er sida där ni själva får ta över kontrollen och flyga planet.

Fallskärm - tandemhopp

Fallskärm – tandemhopp

Prova en sport som endast kräver lite jäklar anamma men som kommer att förändra ditt liv!

Porscheägare för en dag

Porscheägare för en dag

Du och en speciell vän får känna er som sportbilsägare för en dag. Ni väljer mellan Porsche Cayman S och Boxster S.

Herrgårdsupplevelse för 2

Herrgårdsupplevelse för 2

Nu ges goda möjligheter att varva ned i rofylld och vacker miljö tillsammans med god mat kombinerad med bra service. Det här är en romantisk vistelse för två på tu man hand.

Folkrace för 2

Folkrace för 2

Kör ombyggda Volvo 240-modeller och upplev folkrace i ett rasande tempo! En fartfylld och garanterat superkul upplevelse!

Kör rally

Kör rally

Nu finns en enastående möjlighet att köra en utrustad rallybil på en rallycrossbana med instruktör. Avslutningsvis åker du med en rallyförare i tävlingstempo.

Portabel Högtalare

ION Block Rocker iPA06

Portabel förstärkare och högtalare med grymt ljud! Koppla bara in din MP3-spelare eller annan ljudkälla och skruva upp volymen så är du igång. Inbyggt batteri som håller över 12 timmar!

Provflyg

Provflyg

Provflyg är en lektion i ett lätt flygplan med dubbelkommando och en instruktör vid din sida där du själv får ta över kontrollen och flyga planet.

RIB-safari för 2

RIB-safari för 2

Följ med ut på vattnet och njut av skärgård och djurliv. Ni får två upplevelser kombinerade i en: både fart- och naturupplevelse. Detta är en härlig upplevelse för såväl landkrabbor som sjöfolk.

FlyJumper

FlyJumper

Hoppstyltor med vilka du kan slå volter, hoppa 2 meter upp i luften, ta 3 meter långa kliv och springa i 30 km/h! Coolt va? Självklart kan du ta det betydligt lugnare också – bara du sätter gränserna!

  • Share/Bookmark
blog comments powered by Disqus