10 bra julklappar för henne!

Vi har kollat in 10 bra julklappar för henne, (mamma, syrran, flickvännen, etc., ja du fattar.). Coolstuff har mycket kul, och man ska ha bra tråkiga människor i sin vänskapskrets eller familj om du inte kan hitta åtminstone en grej på Coolstuff som kan vara kul att ge bort.  Här är vår lista över 10 roliga presenter att ge henne:

Filt med ärmar

1. Snug Rug

Först ut har vi den så kallade Snug Rug – En modern klassiker som är väldigt populär året om. Men kanske framför allt som julklapp på vintern. Det här är filten med inbyggda ärmar som låter dig göra vad du vill utan att den ramlar ner. Kolla bilden så fattar du! :) Bra julklapp till mamma och dessutom inte speciellt dyr.

Finns att köpa på Coolstuff för 349 kr
innetofflor

2. Slippies Boots

Slippies Boots är kanon att kombinera med vårt första tips – filten. Så, vad är det här då? Jo – ett par höga, gosiga innetofflor fyllda med linfrö som du värmer i mikron på 90 sekunder innan du drar på dem på dina kalla fötter. De håller då värmen i upp till två timmar.

Klicka här för att köpa eller läsa mer
Finns att köpa på Coolstuff för 299 kr

neocube

3. NeoCube

Har du missat NeoCube? Well – NeoCube är ett slags pussel byggt av 200+ magneter som du kan pyssla och pussla ihop på ett oändligt antal sätt. Beroendeframkallande och kul, vi lovar! Perfekt att ha på kontoret eller i soffan om man är lite rastlös :) Fast vänta, rastlös, är man det på jobbet? Ja, det har väl hänt, eller hur? :)

Klicka här för att köpa eller läsa mer
Finns att köpa på Coolstuff för 269 kr

Såsvisp

4. Stirr – Automatisk Såsvisp

Universums smartaste uppfinning? Ja, alltså, hur kul är det att stå å veva och vispa? Nääää — Ställ din nya köksvän i pannan så står den där och rör i tre olika reglerbara hastigheter. Ingenting blir bränt, ingen blir stressad och du kan stå där och hacka sallad i lugn å ro.

Klicka här för att köpa eller läsa mer
Finns att köpa på Coolstuff för 329 kr

Chokladfontän

5. Chokladfontän

Behöver vi förklara? Det är en chokladfontän! Så klart! Chokladfontänten värmer din choklad och låter den rinna över sakerna du vill chokladkapsla.


Vinpussel

6. Don’t Break The Bottle

En klassiker och best seller till jul. Faktiskt. Så hur fungerar det? Jo: Lås in vinflaskan i detta pussel bestående av trä och snören och ge bort! Allting kommer att stanna upp medan värden trasslar kulan genom hålet så att hon kan flytta träplattan uppåt så att snöret friläggs och släpper igenom träskivan… som sedan förhoppningsvis öppnar upp för att dricka ett gott glas vin. Kom ihåg att köpa med en flaska vin, så klart! Duh! :)

Klicka här för att köpa eller läsa mer
Finns att köpa på Coolstuff för 199 kr

Kedjevinställ

7. Kedjevinställ

Riktigt snyggt och coolt! Något av en magisk illusion! Ditt vin är dyrbart så vi tycker att du för säkerhets skull ska kontrollera det med både en kedja och en illusion!

Klicka här för att köpa eller läsa mer
Finns att köpa på Coolstuff för 185 kr

Withings WiFi Personvåg

8. Withings WiFi Personvåg

Kan man ge en våg till mamma? Eller flickvännen? Vi vet inte. Men, bestämmer du dig för att göra det är det en sån här man ska ha. 1500:- för en våg. Ja, lyssna nu varför:
Den mäter din vikt, ditt BMI och din fettmassa och överför informationen trådlöst via ditt nätverk till en server. Där kan du sedan med din webläsare eller iPhone studera din viktkurva och se effekterna av din träning och kost. Ska man väga sig ska det väl göras med stil? Ja!

Klicka här för att köpa eller läsa mer
Finns att köpa på Coolstuff för 1 499 kr

Addict a ball

9. Addict-A-Ball

Glöm iphone-spel och datorspel.  Så här ska ett riktigt spel se ut! För silverkulan genom en mångfärgad labyrint som tvingar dig att hela tiden tänka i 360 grader. Ner genom den vågräta bågen genom den lodräta plattformen upp i den skruvade gången och så vidare och så vidare…

Bagagevåg

10. Bagagevåg

Har du stått i Thailand med en ny garderob och funderat på om det går att skicka hem allt utan att gå över den klassiska gränsen för hur mycket man får skicka i sitt bagage? Ja, då är det en sån här du ska ha! Liten och smidig våg som väger ditt bagage. Perfekt att ha med sig i väskan när du reser! Shop until you drop!

Klicka här för att köpa eller läsa mer
Finns att köpa på Coolstuff för 179 kr

  • Share/Bookmark
blog comments powered by Disqus